Sponsors

Deze pagina toont een overzicht van alle personen en bedrijven die mij steunen.

Welkom bij JTX Racing in Cuijk. In onze winkel vind je een groot assortiment van nieuwe en gebruikte motoren, kleding, accessoires en onderdelen. Kortom, alles op het gebied van motoren, crossmotoren en enduro. Op deze website hebben wij het actuele aanbod van gebruikte motoren van onder andere KTM geplaatst. Verder vind je hier alle informatie over onze aanbiedingen, onze werkplaats en over KTM.

 

Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we je niet slechts motoren, onderdelen of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet je zeker dat je bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om je 100% tevreden te stellen.

Wij zijn trots op ons werk en trots op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze klanten het hebben ervaren, bekijk dan onze reviews aan de onderzijde van deze pagina.
vrieshuis_logo
Vrieshuis Lagemaat: Op zoek naar een koel- en vrieshuis met een eigen douane entrepot? Met hygiënische ruimtes om uw mooie producten snel in te vriezen en voor kortere of langere tijd op te slaan? Centraal in Nederland, gemakkelijk te bereiken (direct naast de A28).
Wat wij bieden? Een uitgebreid pakket aan diensten en een flexibele opstelling. Bij ons kunt u zes dagen per week, 24 uur per dag terecht. Wat wij doen? We maken het koud en we houden het koud.Met een opslagcapaciteit van zo’n 40.000 pallets en een invriescapaciteit van 1.500.000 kg per week lukt dat eigenlijk altijd. Bovendien zijn we gemakkelijk, snel en flexibel. Daarom komen mensen bij ons.


Groba voedersystemen is ontstaan in begin jaren tachtig. Opgericht door Familie de Groot uit Balgoij (Groba).
Op het eigen varkensbedrijf van fam. De Groot had men destijds nieuwe inrichting nodig, waaronder voederbakken. We kregen het idee om een ronde voederbak te ontwerpen i.p.v. de bestaande vierkante. Na vele proeven en schetsen was het uiteindelijk zover dat de eerste prototypes getest konden worden. Het bleek een succes, er waren legio voordelen t.o.v. de bestaande systemen. Als varkenshouder wilden wij dit graag delen met onze collega's. Dit was de eerste stap, naar wat later bleek, de oprichting van ons huidig bedrijf, Groba Voedersystemen. Inmiddels bestaan wij bijna 25 jaar en worden onze producten wereldwijd verkocht.
Ons hart ligt in de varkenshouderij, dit vertaalt zich in innovatieve hoogwaardige producten met een ongekende service.
Maar het belangrijkste bezit van ons bedrijf bent u als klant. Welkom bij Groba Voedersystemen!


Staadegaard Automotive: "de kracht van de totaalleverancier"De klantenkring van SA bestaat met name uit universele autobedrijven, merkdealers, taxibedrijven en fleetowners. SA staat bekend om zijn A-merken, zijn zeer breed assortiment, zijn concurrerende prijsstelling, zijn klantgerichte automatisering en zijn (logistieke) service en ondersteuning. Met 80 gemotiveerde medewerkers streeft SA elke dag weer naar een optimale klanttevredenheid.


 KTM-Racing-logo-vector  KTM Racing Nederland is een Oostenrijkse motorfiets fabrikant, die werd opgericht in 1992, maar vindt zijn basis al in 1934. In 1992 werd het bedrijf spin-off van het moederbedrijf KTM. KTM is op dit moment de toonaangevende in de Offroad wereld. Zei bieden een breed scala van motoren van kleine offroad motorfietsen tot wegmotoren van de zwaarste categorie. 


Twin Air is the choice of more World and National Champions than all other airfilters combined. For more than 40 years, Twin Air has provided the greatest names in motocross with performance and protection; Ricky Carmichael, Stefan Everts (10-times world champion), Roger DeCoster, Eric Geboers, Jeremy McGrath, Kevin Windham, David Thorpe, Travis Pastrana, Jean Michel Bayle, Greg Albertyn and Scott Summers to mention just a few.


   


LogoOffroadFrankrijk (3)

Wil jij OFF ROAD rijden in Noord-Frankrijk?

Wil jij weleens anders Off Road rijden dan alleen maar zandpaden en maisplakken?
Dat kan op slechts 350 km vanaf Midden-Nederland.
Ik ben een professionele gids met ruim 25 jaar enduro- en Off Road-ervaring.
Ik heb verschillende routes uitgezet in een gebied waar voor iedere Off Road rijder uitdagingen liggen.
Ik spreek vloeiend Frans, ken de tradities en respecteer de omgeving.
Er wordt gereden in kleine groepen en aangepast gereden op het niveau van de groep, dit kan zowel in het weekend als door de weeks.Autobedrijf Tien Rutten is een erkend BOVAG-bedrijf met ruim 25 jaar ervaring. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie en APK-keuringen van alle merken auto's. Tevens zijn wij het juiste adres voor occasions en nieuwe auto's!
Wij hebben een ruime en goed uitgeruste werkplaats met ervaren en professionele automonteurs.
Autobedrijf Tien Rutten staat voor service, kwaliteit en klantvriendelijkheid.
Als het om uw auto gaat kunt u bij ons altijd terecht !


Noviol BV is sinds 1938 al importeur van Kendall Motor Oil, de smeeroliespecialisten uit de Verenigde Staten die al sinds 1881 vooraan staan met productontwikkeling en innovatie.
De ervaring die Kendall in de sport, wegtransport en Industrie opdoet wordt direct gebruikt voor andere doelgroepen. Daarbij maakt Kendall alleen gebruik van de beste ingrediënten, zodat Kendall te allen tijde haar kwaliteit kan waarborgen. Vandaar dat steeds meer fabrikanten Kendall als standaard gaan hanteren.
.....................................................