Daan Bruijsten pakt zijn derde overwinning in de ONK van Hellendoorn

De JTX-KTM rijder heeft in de ONK enduro opnieuw een sterke overwinning behaald. In alle proeven was hij de snelste en zette hiermee zijn tegenstanders op grote achterstand.

Voor aanvang van de enduro werd de JTX-KTM 250 EXC-F weer op en top geprepareerd zodat de motor er weer fris bij stond. En dit was met de start ook direct te zien hij startte met de Super-B accu bijna uit zichzelf. Ook in de tijden was het meteen goed te zien die waren weer uiterst scherp! Daan had op de prachtige proeven waar de clubs veel tijd in hadden gestoken veel schik waardoor hij daar prachtige dingen liet zien. In bijna iedere proef wist hij zichzelf weer te verbeteren waarmee hij zijn tijden scherp bleef houden, hij vergrote de voorsprong in iedere proef. En na drie rondes met in ieder drie prachtige proeven kwam hij binnen met een glans rijke overwinning. 

Aankomende weekend staat de volgende wedstrijd al weer op het programma de ONK enduro in Zelhem. Hiervoor zal hij zich weer optimaal proberen voorbereiden om hier te proberen zijn overwinningsreeks voort te zetten.